BEST OF LIGHT AND LUSH 2017

Best of Light and Lush 2017 // Et lille tilbageblik på Light and Lush's bedste blog indlæg
Holy crap! Jeg føler at det er tusind år siden at vi sidst har snakket sammen! Den sidste måneds tid har bare været helt ekstremt for mig. Som du nok allerede ved, så startede jeg på min uddannelse i sommers, så det vil sige at vinterens tid, er eksamenernes tid. Jeg har rendt rundt som en høne uden hoved. Men det er heldigvis snart overstået. Jeg mangler kun én til eksamen og så er jeg DONE! Jeg har savnet dig SÅ meget, så det er virkelig skønt endelig at kunne bruge min tid på at skrive et blog indlæg. Og jeg tænkte, at vi skal bruge dette blog indlæg på, at kigge lidt tilbage på de indlæg jeg har været mest stolt over i 2017, og samtidig dele mine tanker og følelser bag disse indlæg. Yayyy!

10 HAIRCARE REGLER (FOR SUNDT OG LANGT HÅR)
Dette indlæg er stadig et indlæg hvor jeg følger alle reglerne højt og helligt. Folk som kender mig i virkeligheden fortæller mig tit hvor langt mit hår er blevet, og jeg kan garantere dig at det er på grund af alle de tips der er i dette indlæg.

HAR DU BRUG FOR ANTI-AGING?
Jeg kan huske at jeg var så stolt da jeg endelig fik postet dette indlæg. Jeg havde lagt super meget energi i det og havde interviewet professionelle og hele mulevitten. Det er stadig et indlæg som ligger super tæt på mit hjerte og som jeg virkelig er glad for.

DEN VIGTIGSTE DEL I DIN NATRUTINE
Jeg er stadig så glad for dette indlæg. Nogle gange kan de mindste ændringer i din beauty rutine have kæmpe forandringer for din hud. Jeg tester selvfølgelig selv alt, før jeg skriver et indlæg om det, og jeg kan huske at jeg blev så excited da jeg fandt ud af, at noget så enkelt som at vaske dit ansigt ordentligt, kan gøre vidundere for din hud.

Best of Light and Lush 2017 // Et lille tilbageblik på Light and Lush's bedste blog indlæg

SÅDAN FJERNER DU DIN MASCARA (UDEN AT ØDELÆGGE DINE VIPPER)
ALLE omkring mig har de smukkeste, længste vipper jeg nogensinde har set. Min mand, Christian, mine bedste veninder, selv mine bedste veninders børn har perfekte vipper! Så jeg gør alt hvad jeg kan, for at få mine små, baby-vipper til at blive så lange som muligt. Og én af tingene ved at få længere vipper er, at sørge for at de ikke falder ud. Så jeg har bygget et helt ritual op med hensyn til at fjerne mascara, som garanterer at ingen af dine betydningsfulde vipper falder ud. Det var så lidt.

DIY HÅRMASKER DER ØDELAGDE MIT HÅR (+ EN DER DUR)
Det her indlæg får mig stadig til at grine. Hvis du ikke har læst det, så er det teknisk set et indlæg hvor jeg deler min misery med hensyn til hvor meget jeg bare har dummet mig med DIY hårmasker. Og det værste af det? Jeg har dummet mig FLERE GANGE med de samme ingredienser. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg har tænkt på, da jeg gang på gang smadrede mit hår, men til gengæld blev det til et tragisk-komisk indlæg, hvor du kan lære af mine fejltagelser.

NÅR SKINCARE SLÅR IGEN; SÅDAN FÅR DU DIN HUD UNDER KONTROL
Kender du det, når du prøver et nyt hudpleje produkt og din hud are not having it! Jeg var lige gået igennem sådan en periode, da jeg skrev dette indlæg. Min mor havde for et par år tilbage fortalt mig om hvor mange gode egenskaber der er ved mandelolie, og lige siden den gang har jeg reddet irriteret hud med mandelolie. Og hvorfor skulle jeg holde min mors hemmelighed hemmelig? Vi deler alt på Light And Lush! Så undskyld mor; du er ikke den eneste med smuk hud længere.

Best of Light and Lush 2017 // Et lille tilbageblik på Light and Lush's bedste blog indlæg
NY KOREANSK TREND FOR PERFEKT HUD
2017 var også det år hvor min hud begyndte at blive tørstig. Der har været mange forandringer i min hud det seneste år, og det betyder at jeg også har måtte ændre min beauty-rutine. Og en af de ting, som har gjort min hud mest glad, er dette koreanske trick. Det er teknisk set en måde at sørge for, at din hud får maximal fugt, uden at du spilder produkter på det.

GUIDE TIL EN LET OG FLAWLESS FOUNDATION
Det sidste år var også det år, hvor jeg begyndte at eksperimentere med et lidt mere naturligt look. I dette indlæg deler jeg nogle af mine yndlings tips til at få din foundation til at se naturlig ud, men hvor du alligevel har mulighed for at skjule de ting, som du gerne vil skjule.

VIDEO: MIT HVERDAGSLOOK
MIN FØRSTE VIDEO! OMG! Jeg havde det SÅ akavet ved at sidde og snakke til et kamera! Jeg havde en forstilling om, at det ville være easy peasy, fordi jeg alligevel altid snakker “makeup-talk” til mit spejl når jeg lægger makeup, men det var en totalt anderledes oplevelse. Min plan er helt klart at lave flere videoer i fremtiden og blive mere komfortabel foran kameraet. Men den her video vil altid være en af de spøjseste oplevelser jeg har haft.

Best of Light and Lush 2017 // Et lille tilbageblik på Light and Lush's bedste blog indlæg

SMÅ BEAUTY-ÆNDRINGER (DU KAN GØRE I DAG)
Jeg elsker det her indlæg. Jeg synes tit at jeg støder på artikler og indlæg hvor der står at du skal bruge 50 forskellige produkter, eller du skal bruge 75 minutter på et eller andet, eller du skal købe noget der er mega dyrt, bla bla bla. Men beauty behøver ikke at være super indviklet. Du kan gøre en masse gode ting for dig selv, som er enkle og simple. Og det var lidt dét jeg prøvede at vise med dette indlæg.

SMÅ ÅRSAGER TIL BUMSER
Dette indlæg er helt klart også et af mine yndlings indlæg. Der er tusindvis af ting, som kan give bumser, og tit er det ting vi ikke engang tænker over. Så dette indlæg var ment til måske at kunne give en forklaring på hvorfor du får irriterende bumser det samme sted om og om igen.

Puha! Det blev alligevel noget af et indlæg. Pænt tak, hvis du har holdt ud til sidste ende!
Hvis der er noget, du synes at jeg skal skrive mere om i 2018, så skriv endelig en kommentar, jeg ville elske at høre hvad du synes!

OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *