BEDSTE PRIMERS FOR EN SEXY GLØD

Bedste primers for en sexy glød // 3 primers for alle hudtyper, som giver en lækker glød
Jeg er stadig i den fase, hvor jeg er besat af alt der giver glød! Jeg kan simpelthen ikke komme over det. Jeg er totalt besat af glowy mists, dewy foundations og masser af highlighter. For ikke at nævne primers! Så idag er det primers vi skal snakke om, og ikke bare hvilke som helst primers; primers der giver en sexy glød. Jeg har fundet glowy-primers der passer til forskellige hudtyper, så ligemeget om du har tør, fedtet eller midt-i-mellem hud, så er der en primer til dig. Whoop whoop!

Dette indlæg er blevet redigeret siden at det blev udgivet. Ændringerne vil være markeret med *. Tak til den søde Noomi for at have hjulpet mig med at redigere indlægget. Hun er en super dygtig blogger og makeup artist. Du kan tjekke hendes blog ud HER og hendes instagram HER

L’ORÉAL LUMI MAGIQUE PRIMER

L’oréal’s Lumi Magique Primer har en tynd konsistens som minder meget om en vandet creme. Den har meget, meget, MEGET små glimmerstykker i sig, som på huden giver et super smukt skær. Det er svært at analysere glimmerstykkernes farve, men umiddelbart ville jeg sige, at det er en blanding af sølv og champagne. Den tørrer hurtigt ind i huden og du kan ikke mærke at du har den på under din makeup. Den forlænger ikke din makeup’s levetid super, super meget, så hvis du er afhængig af en primer som sørger for at din makeup holder hele dagen, ville jeg nok anbefale at du bruger L’oréal’s Lumi Magique Primer ovenpå din normale primer.

L’oréal’s Lumi Magique Primer er teknisk set perfekt til alle hudtyper. Dens formular er så mild at den næsten forsvinder på huden, så den vil hverken påvirke din hud i den ene eller anden retning. Du kan også tilpasse den ved at bruge en primer, der har fokus på din hudtype under L’oreal’s primer.

Bedste primers for en sexy glød // 3 primers for alle hudtyper, som giver en lækker glød

E.L.F. MINERAL FACE PRIMER (RADIANT GLOW)

e.l.f.’s Mineral Face Primer er perfekt til at fake en sommerglød! Den har ligesom L’oréal’s Lumi Magique Primer bitte små glimmerstykker i sig. Oveni de små glimmerstykker, har den også lidt større glimmer stykker, men det er stadig ikke nogle som er overdrevent store. Glimmerstykkerne er allesammen guld, hvilket er dét som giver en lækker, varm sommerglød. e.l.f.’s Mineral Face Primer er desuden en silikone primer. Hvis du er vant til at bruge silikone-primers vil du ikke kunne mærke produktet på huden. Men hvis du derimod ikke plejer at bruge silikone-primers vil du godt kunne mærke at den sidder på huden (ihvertfald i det første stykke tid). e.l.f.’s Mineral Face Primer er også god, hvis du har en lidt varmere hudtone, da glimmerstykkerne har en varm farve. På den måde vil de ikke give dig det dér grå look, som kolde glimmerstykker ellers nogle gange gør. Udover det, så forlænger e.l.f.’s primer også din makeup’s levetid.

* Jeg havde tidligere i indlægget skrevet at e.l.f.’s Mineral Face Primer var god til fedtet og problematisk hud fordi den var silikone baseret og havde en blurring effekt på huden. Men Noomi forklarede mig at al makeup som indeholder mineral vil automatisk give huden fugt. Hun fortalte at fugt ovenpå en allerede for fugtig base vil føre til at din hud vil blive super olieret i løbet af dagen. Hvilket selvfølgelig giver totalt god mening. Så det vi sige, at hvis du har fedtet hud skal du helst holde dig fra alt makeup som er mineral.

MARC JACOBS INVISIBLE UNDER(COVER) PERFECTING COCONUT FACE PRIMER

Marc Jacobs Invisible Under(cover) Primer (navnet er simpelthen for langt til at jeg vil skrive det hele lol) har i modsætning til L’oréal’s og e.l.f.’s primers ikke noget glimmer i sig. Den har en lidt milky konsistens, som (efter den er trængt ind i huden) efterlader en let, lidt olieret konsistens på huden. Jeg ved godt at det er som et skræmme-scenarie, hvis du allerede har fedtet hud, men hvis du derimod har tør hud, vil den efterlade dig med et smukt skær på huden, som næsten ser lidt svedigt ud. Og jeg snakker ikke om det dårlige svedige look. Jeg snakker mere om det dér “jeg-ser-lækker-ud-selv-når-jeg-træner”-look. Tænk på de dér super fake Nike reklamer med alt for perfekte modeller – Yes! DEN glød! Jeg ville nok ikke anbefale Marc Jacob’s Invisible Under(cover) Primer hvis du har fedtet hud, men hvis du har tør hud, så er den helt klart et must-have. Du kan forresten ikke mærke den på huden, og den forlænger også din makeup’s levetid. MEN, dog ikke lige så meget som nogle andre primers.

Marc Jacob’s Invisible Under(cover) Primer, er helt klart (hvis du ikke allerede har regnet det ud) en tør-hud-primer. Den er perfekt hvis du gerne vil snyde dig til den naturlige glød, som din egen hud måske ikke gider at give dig.

Bedste primers for en sexy glød // 3 primers for alle hudtyper, som giver en lækker glød

Igen; tusind tak til Noomi for at havde hjulpet mig til at give dig, som læser, den rigtige information. Du kan se hendes blog HER og instagram HER

Pænt tak fordi du ville læse med
Hvis du kender til en primer som giver en lækker glød, så skriv endelig en kommentar!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *