MIN SØSTERS BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS

Min søsters bedste neglelak og nailcare tips
Det er ikke så lang tid siden, at jeg sad og kiggede på mine negle, og opdagede at de ikke var i deres bedste stand.
De flækker konstant, min neglelak krakelere dagen efter at jeg har taget den på, og det yderste at mine negle er næsten gennemsigtige. De er ærligt talt ikke et kønt syn.
Men HELDIGVIS har jeg min kære søster, som går meget op i sine negle, (hun har endda lavet negle på en brud til hendes bryllup!) og jeg fik hende overtalt til at dele hendes bedste tricks med mig (og dig, selvfølgelig!)

Så jeg præsenterer hermed
MIN SØSTERS BEDSTE NEGLELAK OG NAILCARE TIPS OG TRICKS

Og! Det skal lige tilføjes at alle de følgende billeder i dette indlæg er af designs min søster har lavet.
BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS
NAILCARE TIPS:

“Et godt tip til at holde dine negle sunde er at smøre Mavala Nailactan på dine neglebånd. Du kan påføre det med en vatpind og derefter gnide det ind med dine fingre. For et billigere alternativ klarer olivenolie også tricket.

Husk at skubbe dine neglebånd ind i ny og næ, eller klip dem af. Det skulle gøre neglene sundere og give dem et mere velplejet look. Jeg har hørt en lille fugl synge om at det også skulle få neglene til at gro hurtigere, men jeg synes desværre ikke selv at jeg kan mærke en forskel lige på det punkt.”

BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS

“Hvis dine negle har tindens til at knække og flække kan du også påføre Mavala Scientifique på dine negletipper for at styrke dem og binde de yderste neglelag sammen. Produktet findes både som en væske man smøre på ligesom neglelak men også som en pen du “tegner” på neglen.

Jeg køber forresten mine Mavala produkter i Matas.

Husk også, at når du filer dine negle må du KUN file imod én retning, ellers kan det faktisk skade dine negle og gøre at de har nemmere ved at flække, og du må ALDRIG file dine negle når de er våde, da neglen er meget ”svag” når den er våd.”

BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS

NEGLELAK TIPS:

“Hvis din neglelak begynder at blive lidt tyk eller tør kan du hælde nogle enkelte dråber neglelakfjerner ned i din neglelak for at tynde den ud og gøre den mere flydende. MEN lad være med at gå amok fra starten af. Start ud med ca. to dråber og tjek konsistensen på din neglelak. Hvis den stadig er for tyk kan du putte nogle ekstra dråber i, men gør det lidt af gangen, for ikke at ødelægge din neglelak.

Husk altid at brug en base coat før du lægger din neglelak. En base coat er vigtig fordi den beskytter din naturlige negl og forhindre neglene i at blive gule.”

BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS

“Slut altid af med en top coat for at få din neglelak til at holde længere og forhindre neglelakken i at krakelere.

Hvis du stresser lidt over at din neglelak ikke kan nå at tørre, kan du tage et skål med koldt vand og isterninger og dyppe dine negle ned i vandet. Lad dine negle være i vandet i 30 sekunder – 2 minutter (afhængig af hvor mange lag neglelak du har på) og de burde meget gerne være tørre når du tager dem op af vandet. MEN, husk at være forsigtig med at dine negle ikke rører isterningerne når du tager dem ned i vandet, da isterningerne godt kan lave mærker i neglelakken.”

BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS

HVILKE FARVER HVORNÅR?

“Pastelfarver er helt klart mine favoritter om sommeren! Jeg føler virkelig at de afdæmpede men samtidig lyse farver symboliserer sommeren rigtig godt. De to farver jeg især altid bruger om sommeren er lyseblå og lysegul.

Om efteråret er rød og orange de farver jeg hælder mest til. Jeg går også mere over i de mørke farver om efteråret, så som brun, grå og marineblå.

Jeg eeeelsker bordeaux om vinteren. Det er den perfekte farve til både at symbolisere de mørke tider udenfor, men også den varme hygge indenfor. Ud over det, så bruger jeg også meget hvid og sølv, da hvid og sølv er de perfekte sne-farver.”

BEDSTE NEGLELAK & NAILCARE TIPS

“I foråret går jeg amok med lyse farver. Alle farver der kan symbolisere at blomsterne er på vej frem er helt perfekte. Jeg bruger meget farver som pink, rød og grøn, men alle skarpe farver kan teknisk set bruges. Jeg laver også tit blomsterdesigns på mine negle i foråret, så jeg også har mulighed for at kombinere en masse farver.

HVIS du er ikke lige er til at bruge årstiderne som inspiration for dine negle, kan jeg altid anbefale at du matcher dine negle til dit outfit. Det giver nemlig et virkelig fedt gennemført look, hvilket jeg elsker!”

Tusind tak til min dejlige søster for at have medvirket til at vi alle nu kan have smukke negle,
og tak til dig, fordi du gad at læse med!

Hvilken farve har DIN yndlings neglelak?

2 Comments

 1. Birgitte
  februar 10, 2017 / 6:44 pm

  Åh! Hvor er de smukke…. jeg er vild med uglerne ❤

  • Emma Suleima
   februar 10, 2017 / 8:44 pm

   Hun er virkelig god til det med neglelak! Jeg er også selv helt vild med dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *