SÅDAN FJERNER DU DIN MASCARA (UDEN AT ØDELÆGGE DINE VIPPER)

Den bedste måde at fjerne din mascara på UDEN at ødelægge dine vipper // 5 simple steps
Har du problemer med at nogle af dine øjenvipper falder af når du fjerner din mascara? Så er det fordi du ikke fjerner din mascara korrekt (eller ihvertfald ikke blidt nok). MEN! Frygt ikke!

Jeg har lavet en hurtig 5 steps guide til dig, så dine øjenvipper ikke længere skal lide.

Det skal lige siges, at denne teknik virker ligemeget hvad du bruger til at fjerne din mascara med, hvad enten det er olie, makeup wipes, vatrondeller, dine fingre, etc. etc. Men fordi jeg lige for tiden bruger vatrondeller, så er det dét ord jeg vil bruge.
Men uden for meget snak, så lad os gå i gang med de 5 steps:

Den bedste måde at fjerne din mascara på UDEN at ødelægge dine vipper // 5 simple steps
Step 1: Start med at blødgøre din mascara med hvad du end vælger at bruge som makeupfjerner. Jeg gør det ved at lægge min vatrondel (med makeup fjerner på) på mine øjenvipper imens jeg har lukkede øjne, derefter trykker jeg blidt ned på vipperne for at få makeupfjerneren på vipperne.

Step 2: Når min makeupfjerner har fået lov til at sidde lidt på vipperne og er begyndt at blødgøre dem, så åbner jeg derefter øjnene og begynder at bruge zig-zag bevægelser på undersiden af mine vipper (præcis ligesom du gør, når du tager mascaraen på). HUSK! at gøre det blidt, så du undgår at dine vipper falder af.

Step 3: Når du har blødgjort og fjernet det meste af din mascara fra undersiden af dine øjenvipper lukker du igen øjet. Derefter lægger du vatrondellen oven på øjet og begynder blidt at bevæge vatrondellen fra roden af dine vipper ud til spidserne. På den måde er det nemmere at fjerne din mascara, fordi dine vipper har “ligget i blød” imens du fjernede din mascara på undersiden af vipperne.

Step 4: Nu når du har fjernet det meste af din mascara kan du endelig begynde at bevæge vatrondellen fra side til side imellem dine øjenvipper for at fjerne den mascara der sidder helt inde ved vippernes rod. På denne måde kan vipperne bevæge sig frit imens du fjerner det sidste af din mascara, hvorimod, hvis du startede med dette step ville dine øjenvipper stadig være stive af mascara, og ville derfor falde af, fordi de ikke ville kunne bevæge sig optimalt.
Den bedste måde at fjerne din mascara på UDEN at ødelægge dine vipper // 5 simple steps
Valgfrit Step 5: Efter at din mascara er fuldstændigt fjernet, vil jeg anbefale at du fugter dine vipper. Mascara er ikke umiddelbart sundt for dine øjenvipper, så hvis du bare gnider en lille smule olie eller vaseline mellem dine vipper vil de takke dig af glæde!

Pænt tak fordi du valgte at læse med! Jeg håber at du fik noget godt ud af det.
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *