BEDSTE LIQUID & CREAM EYESHADOWS

De bedste liquid og cream eyeshadows + swatch // Max Factor, e.l.f. og Maybelline
Er jeg den eneste som kan bruge flere timer på at se eyeshadow tutorials på instagram og youtube? Jeg kan næsten blive helt fortryllet af at se på det! Men det tager mig en evighed, hvis jeg selv overhovedet skal komme i nærheden af hvad de piger laver. Og der må jeg lige være hurtig til at sige, at det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til på en daglig basis. Så jeg er dét man simpelthen kalder en “single-eyeshadow-kinda-girl” og lige for tiden er jeg blevet fuldstændig vild med liquid og cream øjenskygger. De er super nemme at blende, både med en børste eller dine fingre (alt afhængig af hvor langt væk dine børster ligger). Det er også super nemt at justere pigmenteringen, alt efter hvor mange lag du bruger og hvor meget du blender. OG! Der er ingen irriterende fall-out, whoop whoop!

Så lad os komme igang med at snakke om mine absolutte yndlings!

De bedste liquid og cream eyeshadows + swatch // Max Factor, e.l.f. og Maybelline

MAX FACTOR MASTERPIECE COLOR PRECISION EYESHADOW (COFFEE)


Denne øjenskygge var faktisk skyld i at jeg blev helt besat af flydende og cream øjenskygger. Jeg så nemlig DENNE VIDEO af Linda Hallberg hvor hun bruger Max Factor’s Masterpiece Color Precision Eyeshadow i farven Coffee og jeg måtte bare eje den. Den har en rig, kold brun farve med et sølv-skær i sig. Den er perfekt til enhver lejlighed, lige meget om det er hverdag eller fest. Konsistensen er cremet og super nem at blende og den kan sagtens gøres mere intens med flere lag. Den tørrer også hurtigt ind og så snart den er tør, så bliver den hvor du har sat den. Max Factor’s Masterpiece Color Precision Eyeshadow i farven Coffee er helt klart min yndlings af alle de øjenskygger vi skal snakke om idag.

De bedste liquid og cream eyeshadows + swatch // Max Factor, e.l.f. og Maybelline

MEYBELLINE COLOR TATTOO 24HR (ON AND ON BRONZE)

Maybelline’s Color Tattoo 24Hr i farven On And On Bronze er virkelig smuk! Den har en varm, bronzy gylden farve og giver et rigtig flot skær på øjnene. Jeg føler mig altid som en af Ania Milczarczyk’s modeller når jeg har den på. Konsistensen er en blanding af cream og gel og den er nem at blende ud på øjet. Maybelline’s Color Tattoo 24Hr er meget pigmenteret, så du skal virkelig kun bruge en lille, bitte smule. Den tørrer meget hurtigt ind, så det handler om at have en hurtig hånd med den. Men så snart den er tør, så sidder den HE.LE. DA.GEN. hvilket er et kæmpe plus. Farven kan også sagtens bygges op med flere lag.

De bedste liquid og cream eyeshadows + swatch // Max Factor, e.l.f. og Maybelline

E.L.F. BEAUTIFULLY BARE SMOOTH MATTE EYESHADOW (BLUSHING ROSE)

E.l.f.’s Beautifully Bare Smooth Matte Eyeshadow i farven Blushing Rose har en kold, brunlig farve med et rødligt skær. Farven er også ret “støvet” og har en matte finish. Den er lidt mere flydende end Max Factor’s Masterpiece Color Precision Eyeshadow og er derfor også en lille smule nemmere at blende. Det tager lidt længere tid for E.l.f.’s Beautifully Bare Smooth Matte Eyeshadow at tørre, hvilket også gør at du har mere tid til at lege med den og blende den. Du kan også sagtens bygge farven op med flere lag, men du skal vente til at første lag er tørret, for ellers blender de to lag bare sammen, fordi den er så flydende og let. E.l.f.’s Beautifully Bare Smooth Matte Eyeshadow er også en øjenskygge som du kan have på både på daglig basis og til fest. Den er også et godt mildt og nedtonet alternativ til den “røde-øjenskygge”-trend som er på mode lige for tiden.

De bedste liquid og cream eyeshadows + swatch // Max Factor, e.l.f. og Maybelline

E.L.F. AQUA BEAUTY MOLTEN LIQUID EYESHADOW (BRUSHED COPPER)

Den her øjenskygge er perfekt, hvis du bare har brug for noget som er simpelt og enkelt. E.l.f.’s Aqua Beauty Molten Liquid Eyeshadow i farven Brushed Copper har en smuk, varm, champagne-agtig farve, som sætter fokus på dine øjne uden at være overvældende. Konsistensen er rigtig lækker og creamy, og den tørrer hurtigt på huden. Den har nogle glimmerstykker i sig, som giver en metallisk effekt på øjet. Den er perfekt hvis du ikke har lyst til et fuldt øjenskygge-look, men stadig gerne vil have fremhævet dine øjne. Den metalliske effekt kan også opbygges med flere lag.

De bedste liquid og cream eyeshadows + swatch // Max Factor, e.l.f. og Maybelline
Her er de forskellige øjenskygger i et swatch og fra venstre til højre er; Maybelline’s Color Tattoo 24Hr i farven On And On Bronze, E.l.f.’s Aqua Beauty Molten Liquid Eyeshadow i farven Brushed Copper, E.l.f.’s Beautifully Bare Smooth Matte Eyeshadow i farven Blushing Rose, Max Factor’s Masterpiece Color Precision Eyeshadow i farven Coffee

Hvis du har en yndlings flydende eller cream øjenskygge, så skriv endelig en kommentar og fortæl mig om den!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *