BEAUTY TIPS FRA MINE BEDSTEMØDRE

beauty tips fra mine bedstemødre

Det er ikke for at blære mig eller noget, men jeg har nogle classy-ass bedstemødre. Min mormor og farmor er altid velklædte, med lækkert, nyvasket, stylet hår og pæne negle, LIGE MEGET HVAD. Jeg elsker mine bedstemødre og den bedste måde at få dem til at snakke på, er selvfølgelig ved at give dem komplimenter og spørge dem hvad deres hemmeligheder er. Og jeg har med årene fået gravet nogle rimelig gode hemmeligheder ud af dem, og de hemmeligheder vil jeg dele med dig idag (hvis du samtidig lover mig at krydse fingre for, at de ikke sletter mig fra testamentet, nu når jeg deler ud af deres hemmeligheder). Anyway.. Her er nogle beautytips fra mine bedstemødre:

HOLD ALTID DINE NEGLE PÆNE

Min mormor har drææææææbt mig med den her. Men hun har faktisk en meget god pointe med det. Hvad er det første vi gør når vi møder nye mennesker? Vi giver dem hånden. Og hvis du er ligesom mig, så svinger du sikkert også dine hænder diverse steder rundt i luften når du snakker. Min mormor har altid sagt at dine hænder (og negle) er andres første-HÅNDS 😉 -indtryk af dig, og det siger rigtig meget om, hvem du er som person.
Jeg har før nævnt, at jeg er tit ender med at rende rundt med krakkeleret neglelak i flere uger, så det er ikke fordi jeg selv er særligt god til at holde mig til det her råd. Men hvad enten du har flot, nylagt neglelak på (som min farmor), eller bare har pæne naturlige negle (som min mormor), så giver det stadig et indtryk af, at du generelt er mere classy og poleret.

DET INDRE BRUSEBAD

“Det indre brusebad” er faktisk en af de regler jeg overholder slavisk. Det er teknisk set bare, at det allerførste du gør når du vågner, er at drikke så meget vand som du overhovedet kan. Jeg har en stor flaske vand ved siden af min seng, som jeg drikker af, før jeg overhovedet tænker på at stå ud af min seng. Vand er virkelig, virkelig vigtigt for kroppen, og ved at drikke vand som det første når du vågner, sørger du for at gen-hydrere din krop efter 6-8 timer uden vand. Plus at det giver hurtig energi til kroppen og sørger for at kroppen har nemmere ved at fortælle dig når den er tørstig i løbet af dagen. En sidste god ting ved at drikke meget vand er, at de fleste af vores tidlige rynker faktisk kan mindskes ved at drikke nok vand i løbet af dagen.

CONSISTENCY IS KEY

Som beautyblogger er jeg desværre ikke super god til at overholde denne regel, men det er en regel som min farmor er kæmpe tilhænger af – og det skal lige siges at min farmor har en fantastisk smuk hud. Min farmor bruger nemlig kun de samme hudplejeprodukter, og det har hun gjort i mange, mange år. Jeg tror nogle gange at jeg forvirrer min hud, fordi jeg tit skrifter mine skincare produkter ud og det kan nogle gange godt gøre min hud en smule sur. Men min farmor mener, at så snart du har fundet en skincare-rutine som virker for dig, så hold dig til den.
Jeg mener selv, at det er okay at eksperimentere med forskellige hudpleje produkter, men jeg forstår teorien i, at lade være med at gøre din hud forvirret ved konstant at kyle nye ting på den.

HOLD FINGRENE VÆK FRA DIT ANSIGT

Min mormor har virkelig været efter mig med den her, for jeg lænede altid mit ansigt i mine hænder da jeg var teenager og jeg kan fortælle dig, at hvis jeg havde en bums – så blev den poppet. Jeg tror jeg har snakket om det her før, men dine hænder har sååå mange klamme bakterier på sig konstant. Der er bakterier på din mobil, din computer, dørhåndtage osv, og dit ansigt er bare ikke et lækkert sted at proppe de bakterier hen. Plus, at når du popper en bums, så laver du altså et hul i huden, hvor de bakterier kan komme direkte ind i dig. Jeg ved godt, at det lyder klamt, men det er det teknisk set også. Efter at jeg faktisk er begyndt at overholde den her regel, er min hud blevet meget, MEGET pænere.

SOV MED DIT HÅR I TO FLETNINGER

Da mine bedstemødre var unge, var der et ordsprog der gik på, at hvis du ville have lagt, smukt hår, skulle du sove med dit hår i to fletninger. Og det giver super god mening. De fleste af os har en tendens til at rulle rundt når vi sover, så det vil sige at vi ligger og slider vores hår. Vores mest svage sted på håret er vores spidser, så hvis vi ligger og gnider vores spidser, er der større sandsynlighed for at de knækker af eller spalter. Idéen med de to fletninger er god, men du kan også sagtens sove med dit hård i en knold, eller bare en enkelt fletning. Det vigtigste er bare, at du sørger for, at dit hår ikke er løst.

TAG DIG AF DINE FØDDER

Min farmor har de blødeste, og jeg mener BLØ.DE.STE. fødder i hele verden. Der findes seriøst ikke ét eneste stykke hård hud på dem.
Jeg kan huske, at jeg snakkede med hende om det for et stykke tid siden, for BOY, om jeg har hård hud på fødderne, og hun sagde at det aller-vigtigste var, at huske at bruge fodcreme hver dag. Simple as that. Jeg tror tit, at jeg fuldstændig glemmer at mine fødder eksisterer, men hun sagde til mig, at hvis det kun tager 20 sekunder om dagen, at sørge for, at ens fødder altid er pæne, så hvorfor ikke gøre det? Og hun har teknisk set ret. Putter jeg fodcreme på fødderne hver aften? Nope. Men jeg prøver på det.

PUT OLIE I HÅRET FØR DU GÅR I BAD

Jeg var meget besat på, at få langt hår da jeg var barn. Jeg ville så gerne have hår ligesom modellerne i shampoo-reklamerne. Og jeg kan huske at min mormor hjalp mig med at tage olie i mit hår, som jeg skulle gå med en halv-en hel time før jeg vaskede det. Jeg anede ikke andet, end at min mormor sagde at det ville hjælpe mit hår til at gro, men idag er det jo en super populær ting at gøre. Jeg prøver stadig at sørge for, at sove med kokosolie i mit hår en gang om ugen, og hver gang jeg vasker det ud, er mit hår super, super lækkert.

Pænt tak fordi du ville læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *