MINE BEAUTY-NYTÅRSFORSÆT FOR 2019

mine beauty nytårsforsæt for 2019 // lightandlush.dk
SÅ er vi sku lige ved at ramme 2019, og det er dermed også tid til at gå igennem mine beauty-nytårsforsæt for 2019. Sidste års forsæt gik fair nok – men ikke perfekt. Jeg synes selv, at jeg har haft nogenlunde fine negle igennem 2018, jeg har gået fair nok med solcreme, men mine læber er desværre stadigt suuuuper tørre.
Anyway, lad os gå igennem mine nytårsforsæt for 2019;

EN ANSIGTSMASKE OM UGEN

Jeg har rigtig mange gode ansigtsmasker og jeg vil virkelig gerne begynde at bruge dem noget mere. Jeg elsker at bruge ansigtsmasker – det gør min hud cute og det er en rigtig dejlig måde at unwind på. Jeg elsker at sætte mig ned på en stresset uge og forkæle mig selv en smule. Så derfor (ikke fordi jeg tror at alle uger i 2019 bliver stressende) vil jeg bare gerne give mig selv mulighed for at forkæle mig selv med en hyggelig ansigtsmaske.

SORTERE MINE MAKEUP- OG BEAUTYPRODUKTER

Jeg ved ikke om det her 100% falder ind under kategorien af beauty-nytårsforsæt, men jeg vil super gerne få ryddet lidt op i alle mine produkter. Jeg er sikker på at jeg har rigtig mange produkter som er blevet for gamle og det er simpelthen på tide at de ryger ud. Jeg har bare brug for at få mig et overblik over hvad jeg egentlig har, i stedet for bare at se på tusindvis af ting, hvor halvdelen af dem alligevel ikke kan bruges. For pleeeeease husk, at du ALDRIG må bruge for gamle produkter – da de kan irritere din hud.

DRY-BRUSH ALL DAY EVERY DAY

Jeg lavede på et tidspunkt DETTE INDLÆG hvor jeg snakkede om dry-brushing og hvordan det gør din hud super duper lækker og blød. Jeg tørbørster stadig min hud nogle gange, men det er ikke særligt tit, og det er altid sådan lidt half-ass agtigt. Jeg savner super meget den gang jeg gjorde det hver dag, for min hud var seriøst blødere end den nogensinde havde været, og jeg synes også at det er en hyggelig måde at starte morgenen på. Så jeg satser på at bruge min dry-brush hver dag i 2019.

VASKE MIT ANSIGT HVER AFTEN

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er åbenbart begyndt at blive doven, når det kommer til at vaske mit ansigt om aftenen. Jeg fjerner altid, altid, ALTID min makeup, men på det seneste er det blevet mere og mere med micellar water og hvad ellers der er af makeupfjerner. Ikke fordi det er forfærdeligt, hvis du gør det. Men jeg føler bare, at mit ansigt aldrig rigtig bliver 100% rent. Jeg har bare en fornemmelse af, at der altid er en lille smule makeup tilbage på min hud, ligemeget hvor grundig jeg er. Jeg har også bemærket, at jeg får flere bumser i de perioder, hvor jeg fjerner min makeup med micellar water i forhold til når jeg rent faktisk vasker mit ansigt. Så send en bøn ud for at jeg tager mig sammen i 2019 og vælger at vaske mit ansigt hver aften.

BLIVE CUTE FROM THE INSIDE OUT

Yups, jeg har brug for at være lidt mere sød ved min indre krop, så min indre krop kan være sød mod min ydre krop. Jeg vil rigtig gerne gøre det til en vane at drikke endnu mere vand end jeg allerede gør. Jeg satser på at drikke 3 liter om dagen, da det før i tiden har været en meget fin mængde for min krop. Jeg vil rigtig gerne begynde at tage mine vitamin-piller (istedet for altid bare at snakke om, at jeg skal til at tage dem) og så vil jeg rigtig gerne dyrke mere motion. Jeg er desværre hypermobil, så jeg har tit slemme smerter i kroppen, men jeg vil rigtig gerne ind i rytmen med at dyrke meget let motion i de dårlige perioder, og “rigtig” motion i de gode periode, bare sådan så min krop ikke enten bliver underbrugt eller overbrugt, som ellers er det jeg plejer at gøre.

Tusind mange tak fordi du ville læse med.
Jeg ville elske at høre hvilke nytårsforsæt du har for 2019!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *