BALANCING SHAMPOO & CONDITIONER

Hårklinikken's balancing shampoo og conditioner review
*indeholder gaver*
Er du træt af at bruge 50 forskellige stylingsprodukter? Er du done med at bruge tusind år på dit hår-rutine? Vil du også bare gerne have lækkert, shiny hår? Så har jeg højst sansynligt fundet de perfekte produkter til dig!

De produkter vi skal snakke om idag, er Hårklinikkens Balancing Shampoo og Conditioner.
Hårklinikken går super meget op i, at deres produkter er lavet med så naturlige produkter som overhovedet muligt, og deres produkter indeholder hverken farve, parfume, silicone eller parabener.

Hvis du synes at det lyder fantastisk – fedt! Men hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg en lille smule skeptisk. Jeg har nemlig før prøvet “au naturel” produkter, og mine resultater har altid været tørt, stift hår. Men altså, jeg havde alligevel fået produktet tilsendt, så hvorfor ikke bare prøve det?

Hårklinikken's balancing shampoo og conditioner review

I BADET

Det skal nok lige siges, at jeg normalt bruger meget “tunge” produkter til mit hår, OG at jeg bruger omkring en halv beholder af shampoo og balsam til hver hårvask. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg går altid super heavy på den i badet. Men Hårklinikken anbefaler at man bruger meget (ihvertfald i forhold til hvad jeg bruger) små mængder af deres produkter, når man vasker håret, så det var selvfølgelig hvad jeg gjorde.

Produkterne føltes generelt som ingenting i badet. Du ved, den der typiske, parfumefri, lidt lette fornemmelse.
Shampoo’en er meget mild og skummer næsten ikke. Og balsam’en var ekstremt let, så let at jeg næsten ikke kunne mærke den i mit hår.

Så jeg tror, at det er fair at sige, at alt i alt, er det nogle meget milde produkter.

RESULTATET

Det er her, at det bliver spændende! For jeg ved ikke hvad for nogle hekse-kræfter, det her er. Men mit hår tørrede til det lækreste hår, jeg har haft i uendeligt lang tid. Jeg forstår virkelig ikke hvordan så milde produkter, kan have sådan en stor indflydelse.

Mit har var super glansfuldt og blødt. Og det faldt på den dér smidige, silke-agtige måde. Normalt er det ret svært for mit hår ikke at være stift i enderne, fordi mine ender er så døde, som de nu er, når man har langt hår. Men mit hår var bare pænt fra top til bottom.

Jeg behøvede heller ikke ligeså mange stylings-produkter som jeg normalt plejede. Det eneste jeg bruger, er bare en meget mild og let olie, for at gøre mit hår en lille smule ekstra shiny.

Derudover (og det her vil du elske, hvis du har fedtet hår) så kan mit hår holde en ekstra dag uden at blive vasket. Mit hår bliver normalt så fedtet, at jeg bliver nødt til at vaske det hver dag (hvilket overhovedet ikke er sundt, i know). Men med den Balancing Shampoo og Conditioner behøver jeg kun at vaske mit hår hver anden dag. Hvilket er virkelig, virkeligt dejligt!

Så hvis du er på udkig efter naturlige produkter, som stadig gør dit hår super lækkert, så kan jeg varmt anbefale Hårklinikkens Balancing Shampoo og Conditioner!

 

Læs mere om Hårklinikken HER

 

Mange tak fordi du ville læse med!
Har DU prøvet nogle af Hårklinikkens produkter?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Balancing Shampoo (tidl. pH Shampoo)Daily Conditioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *