BAKE UDEN PUDDER

Bake uden pudder // sådan skaber du det samme look, uden al pudderen

Er du heller ikke helt vild med det dér “baking”? Synes du også at det føles som 5 ekstra lag af makeup på din hud? Føler du også at det er mega frustrerende, fordu du inderligt ønsker dig det super highlightede instagram-look?
Chill, girl, chill! Det kan sagtens lade sig gøre, uden al den pudder! Her er nemlig et alternativ til baking:

Lad os starte fra bunden. Hvad er “baking”?
Baking er når du påfører et ton af pudder (for det meste) ovenpå din concealer og lader det sidde i alt fra 5-20 minutter, hvor efter du børster det overskydende pudder væk med en børste. Resultatet er virkelig smukt, da du er efterladt med en super lys highlight, der holder hele dagen, men samtidig gør det også at du har mange ekstra lag af makeup på. Det kan virke meget stift og udtørrende, for ikke at nævne, at det ikke ligefrem ser særligt naturligt ud, når nogle kommer helt tæt på dig.SÅ! Målet er at få samme hardcore highlight, uden al tørhenden og de ekstra lag.

Bake uden pudder // sådan skaber du det samme look, uden al pudderen
Det som jeg har fundet ud af virker bedst er, at spole processen et skridt tilbage og “bake” din concealer i stedet for pudderen.

DET VIL SIGE:
Step 1:
Påfør den makeup som du plejer, indtil du når til under-eye-concealer-delen (eller hvor du så end vil have den lyse highlightede concealer).

Step 2:
Påfør din concealer som du normalt ville gøre.

Step 3:
STOPPP! Og lav noget andet imens du lader din concealer sidde og hygge sig før du blender den ud. Jeg plejer at ordne min cream contour imens, men føl dig fri til at lave dine øjenbryn eller tage øjenskygge på imens. You do you!

Step 4:
Blend din concealer ud og sæt den med en normal dose pudder.

Bake uden pudder // sådan skaber du det samme look, uden al pudderen
Det der sker, når du lader din concealer sidde og hygge sig, er at den begynder at tykne. Og imens den tykner vil dens pigmentering også blive kraftigere.

Fordi konsistensen bliver tykkere, vil din concealer selvfølgelig også blive sværere at blende ud. Jeg føler, at det bedste redskab til at klare jobbet er en beautyblender.

Resultatet er at du ved hjælp af ét lag concealer har skabt samme effekt, som hvis du havde brugt baking-teknikken men helt uden al den tørhed fra pudderen.

Jeg håber at dette lille tip kan hjælpe dig lidt
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

  1. Paula
    februar 23, 2017 / 12:16 pm

    I dont understand a word, but I LOVE your pics!! <3

    • Emma Suleima
      februar 23, 2017 / 7:57 pm

      Thank you sosoSO much!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *