5 FOUNDATION TIPS FOR FEDTET HUD

5 foundation tips for fedtet hud
Føler du at du ligner en glaseret donut en halv time efter at du har lagt din makeup? Føles din makeup helt fedtet når du skal til at tage den af om aftenen? Så kan du helt sikker få noget ud af disse 5 foundation tips for fedtet hud:

BLOT FØR MAKEUP

Blotting papers kan være ret handy i løbet af dagen, hvis du har fedtet hud. Men du kan faktisk også bruge den FØR du påfører din makeup, Det kan være en god idé at fjerne overskydende olie fra din hud før du går igang med din makeup. På den måde kommer du af med de olier, som ellers bare ville vente på at poppe igennem din makeup.

5 foundation tips for fedtet hud

PUDDER FØR FOUNDATION

Jeg ved godt at det lyder lidt bizart at bruge pudder før din foundation. Det har altid været et kæmpe makeup-no-no, men det giver faktisk god mening. Når du påfører et tyndt lag pudder på din bare hud, vil pudderen skabe en barriere mellem olierne i din hud og din foundation. Det vil sige, at de olier, som normalt ville gå ud i din foundation, vil blive suget op af det pudder, som sidder på din hud. Bare husk, at det skal være et TYNDT og at du kun skal påføre det på de steder, hvor du typisk bliver fedtet.

BLOT EFTER FOUNDATION

YES! Blotting papirene er på banen igen! Din foundation kan nemlig godt indeholde nogle olier, som kan medvirke til at din ansigt ser fedtet ud i løbet af dagen. Så husk at blotte dit ansigt igennem, når du har påført din foundation. Hvis du ikke lige har nogle blotting papers på hånden, kan du også bruge toiletpapir. Bare husk at skille lagene fra hinanden, så papiret bliver tyndere.

5 foundation tips for fedtet hud

BAKE DIT ANSIGT

“Baking” er hvor du tilføjer et tykt lag pudder på dit ansigt, lader det sidde i alt fra 5 til 20 minutter, hvorefter du fjerner det overskydende pudder. Det er en ret god teknik hvis du har fedtet hud, da den store mængde pudder virkelig holder fedtet fra din hud tilbage. Jeg kan godt lide at bruge GOSH Prime ‘n Set Setting Powder, hvor jeg bruger min Beautyblender til at samle pudderet op, og derefter presser jeg pudderet på min hud. Jeg gør det kun i midten af mit ansigt, fordi det er der, hvor jeg bliver mest fedtet, og så tager jeg bare det pudder, som er tilbage på Beautyblenderen og dupper det på min pande og hage. Og efter 5 minutters tid børster jeg det overskydende pudder af med en blød børste.

5 foundation tips for fedtet hud

SETTING SPRAY, SETTING SPRAY, SETTING SPRAY

Der findes virkelig mange gode setting sprays lavet specielt til fedtet hud. Og det gælder virkeligt bare om at udnytte det! Urban Decay De-Slick Oil-Control Makeup Setting Spray og NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray er nogle rigtigt gode valg, hvis du spørger mig. Du behøver bare et par gode sprøjt og så er din makeup sat til resten af dagen.

Jeg håber at du kan bruge nogle af de her tips
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *