5 FAB FOUNDATIONS

5 fab foundations // 5 af de bedste foundations for et naturligt look
Er du på udkig efter en ny foundation? har du brug for en lille smule inspiration til hvilken en du skal vælge? Don’t you worry, girl! Jeg har nemlig 5 af mine yndlings-foundations linet klar til dig! Dét de alle sammen har til fælles er, at de giver et naturligt look. Så hvis det er dét look du leder efter, så læs endeligt videre. Og hvis du leder efter noget andet, så læs alligevel. Det kan være at du kan bruge det til en julegave eller sådan noget (lol).

L’ORÉAL TRUE MATCH SUPER BLENDABLE FOUNDATION

Jeg er så vild med L’oréal’s True Match Super Blendable Foundation. Konsistensen er meget tynd, så den er super nem at håndtere og du kan slet ikke mærke den på huden. Du kan også sagtens putte flere lag ovenpå hinanden uden at det bliver cakey. Med hensyn til dens dækning, vil jeg sige at den har en medium dækning, men nok en anelse over i den lette afdeling. Dens finish er hverken dewy eller matte, men den giver bare mere en naturlig, skin-like finish. Selvom L’oréal’s True Match Super Blendable Foundation er så let som den er, så føler jeg stadig at den får dækket de fleste af mine små problemer i ansigtet, samtidig med at den udjævner min hudtone. Alt i alt er den en super smuk foundation som giver et naturligt men flawless look.

5 fab foundations // 5 af de bedste foundations for et naturligt look

NYX HD STUDIO PHOTOGENIC FOUNDATION

NYX’s HD Studio Photogenic Foundation er også en af mine all-time favoritter. Dens konsistens føles lidt som en dagcreme, men den er stadig nem at blende. Den har en let- til medium dækning, men den får stadig din hud til at se super smuk ud. Jeg ved ikke helt hvordan den gør det, men den får din hud til at se glat ud. Jeg kan ikke forklare det med bedre ord, end at min hud bare ser lækker og glat ud når jeg har den på. Dens finish er meget naturlig med et lille, bitte skær til sig, uden at den på nogen måde er dewy. Selvom det er en HD-foundation, så oplever jeg personligt ikke at den giver flashback, så det er også et kæmpe plus.

MAYBELLINE FIT ME! MATTE + PORELESS

Maybelline’s Fit Me! Matte + Poreless er en perfekt matte foundation hvis du ikke kan lide det ultra matte look. Den er selvfølgelig stadig matte, men på en mere naturlig måde. Konsistensen er let og den er nem at blende. Den har en medium dækning, og så giver den en blurring effekt på huden, som får din hud til at se photoshopped ud. Selvom dækningen er højere i Maybelline’s Fit Me! Matte + Poreless end i de andre foundations, kan du stadig ikke mærke den på huden, og den er heller ikke cakey på nogen måde.

5 fab foundations // 5 af de bedste foundations for et naturligt look

L’ORÉAL TRUE MATCH LUMI

Hvis du er til det dewy look så vil L’oréal’s True Match Lumi helt sikkert være noget for dig! Jeg elsker den SÅ.MEGET! Konsistensen er let og ret flydende, og den har en medium dækning. Den giver det smukkeste, glowy look samtidig med at den udjævner din hudtone. Den får din hud til at se super glat og perfekt ud, og så ser den fantastisk ud på billeder! Hvis jeg skal vælge en favorit ud af disse 5 foundations, så tror jeg faktisk at det ville blive L’oréal’s True Match Lumi.

URBAN DECAY NAKED SKIN ONE & DONE

Jeg har skrevet et helt indlæg om Urban Decay’s Naked Skin One & Done som du kan læse lige HER. Så hvis du vil vide mere om den i detaljer vil jeg anbefale at du læser det indlæg. Men for hurtigt at snakke om den, så har den en konsistens som minder meget om creme. Den har en let dækning (den letteste af alle de 5 foundations), men den har stadig en blurring effekt på huden. Dens finish er ret naturlig men en lille smule til den dewy side. Urban Decay’s Naked Skin One & Done er faktisk blevet min “skole-foundation” fordi du ikke rigtig kan fuck den op. På grund af dens lette dækning kan jeg bare hurtigt smadre den i ansigtet og den vil hver gang se perfekt ud. Plus, at den holder hele dagen.

Tusind, TUSIND tak fordi du ville læse med!
Du er velkommen til at skrive en kommentar med dine yndlings-foundations!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *