20 BEAUTY TIPS TIL SELVFORKÆLELSE

20 beauty tips til selvforkælelse // 20 ting du kan gøre for dig selv, hvis du har brug for at give dig selv lidt kærlighed
Kunne du godt trænge til en lille smule forkælelse? Har du bare brug for at give dig selv noget kærlighed? Så er det heldigt at jeg har linet 20 idéer op til, hvordan du kan gøre lige netop det! Så her er 20 tips til selvforkælelse:

HÅRMASKE

Find din yndlings hårmaske frem og giv dit hår en ordentlig omgang med den. Og hvis du ikke lige har en hårmaske på hånden kan du læse DETTE INDLÆG hvor jeg skriver om de værste OG den bedste DIY-hårmaske.

AT-HOME MANI

Giv dig selv en hjemme-manicure. Fil dine negle, skub dine neglebånd tilbage, brug din yndlings neglelak og afslut med en lækker håndcreme og negleolie.

SHEET MASK

Få fingrene i en lækker sheet mask og giv dig selv tid til bare at sidde og nyde det. Jeg kan personligt bedst lide dem fra Sephora’s eget mærke.

TAG ET LANGT BAD

Tænd et duftlys, sæt noget musik på og giv dig selv lov til at tage det længste bad i dit liv. Det giver ekstra forkælelses-point hvis du har et badekar. Og det giver ekstra-ekstra point, hvis du låner dit badekar til mig (for jeg har desværre ikke selv et).

LAV EN DIY-SCRUB

Pisk noget kokosolie indtil det bliver fluffy og tilsæt derefter noget sukker i det piskede kokosolie. Hvis du har lyst kan du tilsætte nogle duftolier, for at gøre det mere spa-agtigt. Det gode ved at lave en DIY-scrub er at du ved præcis hvilke ingredienser du putter på huden.

PLUK & TRIM DINE BRYN

Jeg ved godt, at det er en bitch at tage sig af sine øjenbryn, men det kan virkelig gøre meget ved dit overall-look. Jeg føler mig altid mere poleret når jeg har ordnet mine bryn, selv når jeg render rundt uden nogen form for makeup.

FODBAD

Det gode, gamle fodbad virker bare hver gang! Der er en grund til at alle vores mødre og bedstemødre stadig tager fodbad. Det er bare en god måde at forkæle sig selv på. Især hvis du har en travl hverdag hvor du går meget.

20 beauty tips til selvforkælelse // 20 ting du kan gøre for dig selv, hvis du har brug for at give dig selv lidt kærlighed

SMØR HELE DIN KROP IND I CREME

For at være helt ærlig; hvor mange af os nøjes bare med at smøre vores arme og ben ind i creme når vi kommer ud af badet? Eller bare fuldstændig dropper det fordi der er stress på? Så find din yndlings creme frem og giv hele din krop en omgang!

MASSÉR DIT ANSIGT

Som jeg har nævnt i DETTE INDLÆG er det faktisk rigtigt sundt at massére dit ansigt. Så giv dig selv en ordentlig røvfuld ansigts-massage.

TAG DIG AF DINE LÆBER

Brug en lækker lip-scrub til at eksfoliere dine læber og skrub alt din døde og tørre hud væk. Afslut med en god læbepomade eller olie for at give dine læber fugt. Og husk altid at bruge en læbepomade med SPF når du er udenfor.

PEEL-OFF MASKE

Jeg eeeelsker peel-off masker! Det er simpelthen det mest tilfredsstillende i hele verden! Hvis du ikke allerede ejer en peel-off maske, så kan jeg stærkt anbefale den jeg skriver om i DETTE INDLÆG.

PUT VASELINE PÅ DINE FØDDER

Jeg ved godt at det lyder lidt ulækkert, men vaseline kan virkelig gøre undere for dine fødder. Bare smør dine fødder ind i et tykt lag vaseline, put nogle sokker på og sov med det over-night. Du vil takke mig senere.

PUT EN FED CREME PÅ DINE KNÆ & ALBUER

Dine knæ og albuer kan faktisk godt gå hen og blive tørre uden at du lægger mærke til det. Så få fat i den fedeste creme du ejer og smør den ind i et ordenligt lag.

ICE-FACIAL

Ice-facials er noget af det nemmeste i verden! Find en isterning frem og bevæg den blidt rundt på dit ansigt. Din hud vil føles lækker, stram og frisk bagefter. Og! Det kan også gøre dine porer mindre med tiden.

FJERN HÅR PÅ HELE KROPPEN

Hvis du er imod af fjerne hår på kroppen; fair nok! No pressure! Men der er i min verden ikke noget bedre end at gå i seng med helt glatte ben. Og jeg føler mig bare altid poleret og meget bedre tilpas når jeg er fri fra hår på min krop.

20 beauty tips til selvforkælelse // 20 ting du kan gøre for dig selv, hvis du har brug for at give dig selv lidt kærlighed

PUT OLIE I DIT HÅR

Du kan bruge hvilken som helst olie du ønsker. Det kan være kokosolie, olivenolie eller kosmetiske olier som er designet til håret. Put olien overalt i håret og lad det sidde i minimum 30 minutter før du vasker håret som normalt.

FAKE TAN

Det er helt fair, hvis fake tan bare ikke er dig. Men nu hvor jeg er ovre i den mere blege ende, så synes jeg at det er dejligt at forkæle mig selv med lidt kulør en gang i mellem.

TAG DIG AF DINE VIPPER

Hvis du går meget med mascara så er det en god idé at give dine vipper noget kærlighed i ny og næ. Bare tag en lille smule olie på dine fingre og kør dem igennem dine vipper , så olien kommer på dine vipper og helt ned til vippernes rod.

DE-PUFF DINE ØJNE

Dette kan gøres på mange måder, men min yndlings måde er at tage to spiseskeer og placére dem på mine øjenlåg. Du kan også bruge vatrondeller dyppet i kold te, eller den klassiske med agurkeskiver.

MASSÉR DIN HOVEDBUND

For det første er det bare noget af det mest behaglige i hele verden og for det andet er det også virkeligt sundt for dit hår. Når du massérer din hovedbund stimulerer du nemlig blodcirkulationen, hvilket kan få dit hår til at gro hurtigere og stærkere.

Jeg håber at disse 20 tips kunne give dig noget god inspiration. Bare små 5 minutters selvforkælelse om dagen kan virkelig gøre en forskel!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *