10 PRODUKTER 10 MINUTTER

10 produkter 10 minutter // et super simpelt og hurtigt makeup look
*Indlægget indeholder gaver*
Som du måske allerede ved, så startede jeg studie i sommers, og hvis der er noget som studiet har lært mig, så er det at jeg ikke kan bruge 20-30 minutter på at lægge min makeup. That’s for sure! Så jeg er virkelig begyndt at perfektionere det hurtige, minimalistiske, men stadig smukke makeup look. Så her er min super hurtige, hverdags makeup, som kan gøres på 10 minutter og som kun indeholder 10 produkter (inklusiv børster!) Enjoy!

E.L.F. AQUA BEAUTY PRIMER MIST

Jeg starter altid ud med e.l.f.’s Aqua Beauty Primer Mist. Den er super fugtgivende og får din hud til at føles lækker og blød. Og så har den, på en eller anden mærkelig måde, en lidt blurring effekt på huden. Den slørrende effekt minder mig lidt om den du får fra en silikone-primer, men bare uden den dér følelse af, at der sidder noget på din hud. e.l.f.’s Aqua Beauty Primer Mist er også en lille smule sticky når den kommer på huden, hvilket sørger for at resten af din makeup klistrer sig fast til primeren og holder hele dagen.

E.L.F. BB CREAM & E.L.F. POWDER BRUSH

Efter primer går jeg ind med e.l.f.’s BB Cream. Den er ret fugtgivende, så den føles så rar på min hud, især om vinteren. Den har også en lille smule mere dækning end de fleste BB creams jeg ejer, hvilket jeg elsker, fordi min hud for tiden er en lille smule sur. e.l.f.’s BB Cream har også en smuk, dewy effekt på huden, som får din hud til at se såå lækker ud. En anden ting som jeg elsker ved e.l.f.’s BB Cream er, at jeg kan lade være med at sætte den med pudder og den vil stadig ikke crease under mine øjne. Det vil sige at hvis jeg har super travlt kan jeg teknisk set kun nøjes med e.l.f.’s BB Cream, øjenbryn og mascara, og stadig se godt ud i løbet af dagen.

Til at blende BB-creamen ind bruger jeg e.l.f.’s Powder Brush. Jeg ved godt at den teknisk set er lavet til pudder, men den er sååå god til at blende BB creams og foundations! Jeg har ellers altid holdt mig til beautyblenders fordi jeg aldrig har haft held med børster, men e.l.f.’s Powder Brush blender dine produkter lige så smukt som en beautyblender gør, plus at det går meget hurtigere!

10 produkter 10 minutter // et super simpelt og hurtigt makeup look

BECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR LIQUID & E.L.F. STIPPLE BRUSH

Efter BB cream går jeg ind med Becca’s Shimmering Skin Perfector Liquid i farven Topaz. Det er teknisk set en highlighter, men jeg bruger den som bronzer. Den giver nemlig den her fantastisk smukke, solbrune glød, samtidig med at den er nem at blende fordi at den er flydende. Den ser naturlig ud på huden, så det ligner teknisk set bare at du lige er kommet hjem fra den bedste ferie du længe har haft. Den bedste måde jeg kan beskrive farven på, er en kobber-agtig farve.

Til at blende Becca’s Shimmering Skin Perfector Liquid bruger jeg e.l.f.’s Stipple Brush fordi den giver en lidt photoshop-agtig effekt til de produkter du blender. Den er super god til at blende dine produkter flawless og giver en blød overgang fra det ene produkt til det andet.

E.L.F. BEAUTIFULLY BARE LIQUID HIGHLIGHTER

Efter bronzer går jeg ind med highlighter. Jeg bruger e.l.f.’s Beautifully Bare Liquid Highlighter. Den har en champagne-agtig farve som består af bitte små champagne- og sølvfarvede glimmerstykker. Dens base er næsten lidt vaseline-agtig, hvilket giver en lækker våd effekt, samtidig med at glimmerstykkerne glitrer så snart highligteren rammer lyset. Det er en virkelig skøn highlighter som får din hud til at se sund og lækker ud.

L’ORÉAL NUDE MAGIQUE BB POWDER & E.L.F. HIGHLIGHTING BRUSH

Det sidste jeg gør ved selve mit ansigt er at sætte det med L’oréal’s Nude Magique BB Powder. Det er en meget let pudder som har en blurring effekt på huden, plus at den ikke får din hud til at føles tør. Den har også en lille smule farve til sig, så den giver også lidt ekstra dækning. Jeg putter forresten kun pudderen i midten af mit ansigt.
Jeg bruger e.l.f.’s Highlighting Brush til at påføre pudderen. Jeg elsker e.l.f.’s Highlighting Brush til pudder fordi den har den perfekte form til under øjnene og omkring næsen.

10 produkter 10 minutter // et super simpelt og hurtigt makeup look

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGLE & E.L.F. LOCK ON LINER AND BROW CREAM

Til allersidst går jeg ind med mascara og brow cream. Jeg bruger Maybelline’s The Falsies Push Up Angle fordi den giver nogle virkelig flotte, naturlige vipper. Den giver dine vipper mere længde uden at virke klumpet. Jeg er personligt ret ligeglad med volume, det eneste jeg går op i ved en mascara er længden, og det er dét den her mascara giver. Til øjenbrynene bruger jeg e.l.f.’s Lock On Liner And Brow Cream. Og her har jeg faktisk lavet en lille fejltagelse. Jeg havde fuldstændigt glemt at jeg bruger en børste til at påføre e.l.f.’s Lock On Liner And Brow Cream. Så teknisk set burde indlægget hedde 11 produkter 10 minutter, men det lyder bare ikke lige så godt. Så det var altså lige en hjerne-prut fra min side af. Anyway. Jeg bruger børsten fra e.l.f.’s Eyebrow Kit fordi den er super tynd og præcis. e.l.f.’s Lock On Liner And Brow Cream er lækker og cremet, og så er den rigtig nem at håndtere og blende. Hvis du har læst min blog i et stykke tid ved du også at det er et af mine yndlings produkter til øjenbrynene.

Pænt tak fordi du ville læse med!
Har du nogle tips du bruger når du skal lægge en hurtig makeup?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *